Cosmo Travel

Adresa: Str.Pictor Barbu Iscovescu nr 11,et 2, sector 1,Bucuresti
Nr. Reg. Com.: J40/3496/2006
CUI: 18440667

Licenta de turism: 822 / 25.01.2019
Polita de asigurare: IF-i Nr. 3147 - valabil pana la 20.12.2021
Brevet Turism: 15880 / 27.10.2009
Manager Turism: Purcarea Raluca Cistina

Cont Lei: RO31BTRL04501202P92640XX
Cont Euro: RO06BTRL04504202P92640XX
SWIFT: BTRL RO22
Banca: BANCA TRANSILVANIA

Tel.: 0755.278.568
E-mail: oferte@cosmotravel.ro

Brevet de turism
CUI
Polita asigurare
Licenta de Turism
Despre noi

Cine suntem

Daca iti doresti sa descoperi lumea , noi iti suntem parteneri de incredere !

Suntem alaturi de turistii romani din anul 2006 , avand o experienta de peste 13 ani , in organizarea de vacante si sejururi iar din anul 2018 am intrat si pe piata de incoming prin proiectul Visit Romania,adresat turistilor straini.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Bucuresti dar și din restul României, cea mai bună consultanță de turism posibilă. Echipa Cosmo Travel este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

Vacante tailor-made .

Ne plac provocarile si indiferent cat de extravaganta poate suna o cerere de vacanta suntem cei care o vom transforma in realitate. Ofertele noastre sunt personalizate strict în funcție de preferințele voastre de călătorie, conform nevoilor și bugetului.

Siguranta si asistenta permanenta.

In cazul unei situatii de urgenta ,consultantii nostri va pot asista si consulta,oriunde va veti afla in lume.Ne dorim ca turistul sa uite de orice problema si sa se intoarca relaxat si cu multe amintiri frumoase.

Ce facem

Suntem aici pentru a va oferi cele mai inedite experiente,va purtam prin circuite in toata lumea , planificam luni de miere pentru tinerii indragostiti in cele mai romantice destinatii ,stim ce locatii sa alegem pentru organizarea celor mai tari petreceri private , si iti facem rezervari de vacante pentru familie, in resorturi cu facilitati in functie de varstele copiilor Grija noastra este să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri ,inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion, cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm. Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești .Iti oferim soluțiimoderne de travel online, pentru a te informa sau pentru a cumpăra ofertelede Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricânddoriți, în timp real.

Însă,dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bunesoluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Ne adaptam fiecarei cereri in parte, continuam sa propunem idei inovatoare si te incurajam sa descoperi lucruri noi.Scopul nostru principal este orientarea catre client, de aceea tratatam fiecare cerere venita din partea ta cu responsabilitate , pentru ca stim cat de importanteste sa aveti parte de o vacanta frumoasa si sigura.