Sejur Emiratele Arabe Unite

Emiratele Arabe Unite,pentru o vacanta de vis intr-o destinatie fabuloasa.

Emiratele Arabe Unite sunt un stat situat în sud-estul peninsulei arabice, la Golful Persic, compus din șapte emirate: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al-Qaiwain, Ras Al-Khaimah și Fujairah. Se învecinează cu Oman la est și cu Arabia Saudită la sud și vest.

DUBAI:

 Unul dintre cele sapte emirate care formeazǎ Emiratele Arabe Unite, Dubai, este un loc al contrastelor fascinante, o combinatie care evidentiaza orasul modern si desertul atemporal, estul si vestul, vechiul si noul.Strǎzile Dubaiului sunt curate si sigure, iar cǎlǎtorii vor fi cu sigurantǎ, fermecati de atmosfera caldǎ si prietenoasǎ a orasului. Dubai are cǎte ceva pentru fiecare, de la turistii care pleacǎ in vacantǎ pentru a se relaxa, la turistii activi care sunt in cǎutare de experiente noi si pasionante.
Orasul Dubai are facilitǎti extraordinare pentru practicarea sporturilor, pentru cumpǎrǎturi, servirea mesei si pentru alte tipuri de distractii.

Abu-Dhabi

Abu-Dhabi este cel mai modern oras din lume. Este centrul guvrenamental si al afacerilor din Emirate, sediul companiilor de petrol a Emiratelor si al ambasdelor diferitelor state. Arhitectura moderna a cladirilor si a zgarie-norilor e cea mai rafinata din Estul Mijlociu.Bogatia petroliera a orasului a fost in mod ințelept folositǎ pentru a incuraja un mediu de comert sanatos, in afara celei a petrolului. Promovarea turismului si numeroasele proiecte legate de acest domeniu au ridicat orasul la nivelul Singaporelui in regiune. Largi gradini, bulevarde verzi luminate, prezenta unor lanturi de hoteluri de lux, imense mall-uri, centre culturale promit o experienta unica turistilor de-a lungul intregului an.

vezi mai mult