GENERAL HOTEL INFO

TRENDY SIDE BEACH – ADULTS 16+
Localizare: Hotelul Trendy Side Beach, locul unde s-a nascut marca Trendy ce ofera servicii de calitate din anul 1994, este foarte aproape de faimosul Templu al lui Apollo, Teatrul Antic Side si de centrul orasul Side, urmand drumul de coasta. Facilitati de transport public sunt disponibile atat pentru centrul orasului Side cat si al Manavgatului. Distanta fata de aeroportul din Antalya este 65 km.
Plaja: hotelul se afla pe plaja cu nisip.
Cazare: Hotelul a fost deschis in anul 1994, a fost renovat in anul 2008 si are in total 162 de camera dispuse intr-o cladire principala si 2 cladiri anexe. 141 sunt camere standard,1 camera pentru persoane cu dizabilitati si 20 junior suite.
Facilitati in camera: Cladirea principala: parchet laminat, baie, WC, uscator de par, TV, telefon, aer conditionat centralizat (pe ore, 24 h in iulie si august), minibar, seif, kit pentru ceai si cafea, balcon. In cladirile anexe camerele au dus, iar restul facilitatilor sunt ca in cladirea principala. Servicii de curatenie zilnica in camera, asternurile se schimba o data la 3 zile.
Facilitati: restaurant principal, 2 restaurante a la carte, piscine, show-uri muzicale, competitii, performante live, activitati sportive, masa de tenis, dart, boccia, aerobic, gimnastica in apa, mini bar reumplut zilnic cu apa plata, apa minerala si cola,  prosoape de plaja, sauna, baie turceasca, conexiune la internet.

Contra cost: fresh-urile, bauturile imbuteliate, bauturile energizante, vinurile imbuteliate, vitam bar, masaj, serviciile cosmetice in centrul spa, coafor, fax, telefon, servicii imprimare, magazinele din complex, inchiriere masina, fotograf, biliard, jocuri video, diving, surf, sporturi nautice cu motor, sala de jocuri.
Masa: all inclusive
Pet friendly: nu


vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Iasi catre Trendy Side Beach (adults only), Antalya, Turcia