Circuit si Sejur Coasta Amalfitana

Circuite Italia, Italia
de la
EUR 1298 00 EUR
2 adulti

Ziua 1. Bucuresti - Napoli

Check in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti pentru zborul cu destinatia Napoli. Transfer hotel si cazare in zona Sorrento.

Ziua 2. Amalfi si Ravello

Mic dejun. Excursie la Amalfi, cel mai mare oras de pe coasta si totodata cel care-i da numele, renumit pentru Catedrala Sf. Andrei, Domul din Amalfi, stradutele inguste pline de magazine si popularele preparate locale. Vizita la Ravello, unul dintre cele mai romantice si rafinate orase din sudul Italiei. Aici pot fi observate Villa Rufolo si Villa Cimbrione, renumite pentru gradinile luxuriante si privelisti care iti taie respiratia.

Ziua 3. Insula Capri*

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala in insula Capri, unul dintre cele mai cautate locuri turistice din lume. Obiective turisice de vizitat in Capri: Piazzetta, Anacapri, Biserica San Constanzo, Palatul lui Tiberius, Marina Grande, Gradinile lui Augustus si Grotta Azzuro.

Ziua 4. Sorrento si Positano

Mic dejun. Excursie la Sorrento, un superb oras asezat in vârful unor stânci albe, foarte abrupte, ce ofera o priveliste spectaculoasa asupra Golfului Napolitan. Vizita panoramica la Positano, un vechi sat pescaresc amplasat la poalele muntilor Lattari, renumit datorita coloritului pastelat al caselor dispuse pe diagonala si a stradutelor pitoresti. Preparate locale recomandate: inghetata de lamâie si limoncello.

Ziua 5. Vezuviu si Pompei*

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala la unul dintre cei cunoscuti vulcani din lume - Vezuviu, renumit in special pentru eruptia din anul 79 d. Hr., cand a ingropat doua orase antice, Pompei si Herculaneum. Obiective turistice in Pompei: Forumul, Via dei Sepolcri, Anfiteatro romano, Casa Fugarilor.

Ziua 6. Napoli

Mic dejun. Excursie la Napoli, cel mai emblematic oras din sudul Italiei. Vizita a centrului istoric, unul dintre cele mai mari din lume, si a celor mai importante monumente ale orasului.

Ziua 7. Caserta*

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala la palatul Caserta. Vizita la Reggia Caserta, grandiosul palat construit in sec. al XIII-lea, renumit pentru fântânile sale si cascada din capatul gradinilor luxuriante.

Ziua 8. Napoli – Bucuresti

Mic dejun. Transfer catre aeroport, pentru cursa cu destinatia Bucuresti.

 

*Excursii optionale neincluse in pret:

• Insula Capri - 85 Euro/ adult si 75 euro / copil

• Vezuviu si Pompei - 65 Euro/ adult si 55 euro / copil

• Palatul Caserta - 59 Euro/ adult si 49 euro / copil

• Pachet 3 excursii optionale - 189 euro / persoana ( nu se poate adauga la fata locului)

Grup minim de participanti: 25 de persoane*
*Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 50 euro/persoana

 

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

vezi mai multe

Alege tipul calatoriei