JAZ MAKADI OASIS

Hurghada, Egypt
General: Jaz Makadi Oasis Resort Club este construit in stil nubian sub forma unui mic orasel atractiv.

Localizare:Hotelul se afla in infloritoarea regiune Medinat Makadi din Egipt. Parcul acvatic Makadi Water World Aqua Park se afla la aproximativ 3 km distanta, iar aeroportul la aproximativ 35 km, facilitand deplasarea catre resort. Contracost, se pot accesa serviciile de spa si fitness din cadrul centrului Mividaspa.

Facilitati hotel: Jaz Makadi Oasis Resort Club beneficiaza de o plaja privata cu nisip, dar si de o piscina cu tobogane, inconjurata de palmieri si zone de ralaxare. La receptia hotelului, disponibila 24h, se poate servi ceai traditional. Accesul la Wi-Fi este gratuit pentru oaspetii hotelului. Hotelul pune la dispozitie un shuttle bus pentru calatoriile in centrul orasului Hurghada contracost. Pe suprafata resortului se gasesc magazine de suveniruri, dar si o multitudine de restaurante. Zone destinate copiilor.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, oferind vedere catre zona gradina sau zona piscinei. Totodata, ele beneficiaza de minibar (contracost), TV, telefon, aparat de ras, aparat pentru ceai si cafea, seif, Wi-Fi gratuit (limitat).

Web: https://www.jazhotels.com/hoteldetail/18-egypt-hurghada-madinat-makadi-jaz-makadi-oasis-resort


vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion TIMISOARA - HURGHADA 2021-2022 Timisoara - HURGHADA; Taxe de aeroport si catering; Avion HURGHADA - TIMISOARA 2021-2022 HURGHADA - Timisoara; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare